Voor altijd gezien (Voor altijd 1)

vooraltijdgezien

Auteur: Marie Force
Uitgever: Boekerij
Bladzijden: 336
Jaar: 2016

Over het boek:
Een jonge onderwijzeres botst in Central Park tegen een wereldberoemde filmster op…
Na een tragische gebeurtenis toen ze vijftien was, heeft het Natalie Bryant jaren gekost om zichzelf opnieuw uit te vinden. Het laat­ste wat ze verwacht is dat haar leven compleet zal veranderen tijdens een wandelingetje door Greenwich Village. Maar als haar hond Fluff ontsnapt, gaat Natalie achter hem aan en botst zo tegen de wereldberoemde filmster Flynn Godfrey op. Die zojuist werd gebeten door Fluff… Vanaf hun eerste botsing is Flynn gefascineerd door Natalie. Als hij haar laat gaan zal hij daar de rest van zijn leven spijt van hebben, dat weet hij zeker. Hij is bereid zichzelf te veranderen in de man die zij nodig heeft. Ook al zegt ze dat ze nooit met hem naar bed zal gaan, en wil hij dat respecteren. Maar kan hij zijn lichamelijke verlangens wel onderdrukken en haar de echte, romantische liefde geven die ze zo verdient? En vooral: kan hij zijn geheimen lang genoeg verborgen houden om haar aan zich te kunnen binden?

Mening Natasja:
De jonge Natalie is een jonge en zeer kwetsbare vrouw, die al het één en ander achter de rug heeft in haar leven. Ze heeft dan ook een grote muur om haar heen getrokken, om nooit meer met het verleden te geconfronteerd te worden.
Dan komt de dag dat ze de grote filmster Flynn op een wel vreemde wijze ontmoet en haar hele kleine vertrouwde wereldje op zijn kop zet.
Ook voor Flynn gebeuren er dingen waar hij totaal niet op voorbereid is. Kan hij wel vallen voor een vrouw zoals Natalie, die heeft gezworen nooit seks te hebben met wie dan ook?

Wat een geweldig leuk boek was dit en het is nog maar het eerste deel van de serie, dus dat belooft nog wat.
Eenmaal in het verhaal begonnen had ik niet verwacht dat dit een soort genre was zoals de Vijftig tinten. En toch vond ik het verrassend toen ik al over de helft van het boek heen was hadden ze nog steeds geen seks gehad. Maar wel een verdraaid goed verhaal over de beide verborgen levens van de hoofdpersonen.
Het verborgen verleden van Flynn over de bdsm is in dit deel nog niet echt aan bod gekomen, en ik verwacht dan ook bij het volgende deel dat we te weten komen het hoe en waarom.
Ik wil natuurlijk ook graag weten hoe het met deze twee gaat verlopen, want om verliefd te zijn op een prachtige filmster brengt ook heel wat risico’s mee voor de rest van je leven.
En kan Natalie die enorme druk wel aan?
En het open einde…… jeetje moeten we nog lang wachten op het volgende deel?

*****

Natasja.

4 gedachten over “Voor altijd gezien (Voor altijd 1)”

    1. Hans, dan heb je ‘Houd me op de hoogte’ bij berichten aangevinkt. Ik zal er even een adres uithalen. Als ik kan zien welke van jou is ūüėČ

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.