Voor deze keer

voordezekeer

Auteur: Jennifer Crusie
Uitgever: House of Books
Jaar: 2011
Aantal bladzijden: 367

Korte samenvatting:
Andie wil haar eerste huwelijk zo snel mogelijk vergeten en opnieuw trouwen. Haar ex vraagt haar om een laatste gunst. Als pasbenoemd voogd van twee weeskinderen zoekt hij dringend een oppas. De kleine Alice en Carter hebben al drie nanny’s tot waanzin gedreven. Andie stemt toe en het wordt Ă©Ă©n grote puinhoop. De kinderen wonen in een griezelig oud huis met een helleveeg van een huishoudster. Wat volgt is een hilarisch avontuur inclusief bemoeizieke geesten, een geĂŻrriteerd medium, Andies tarotkaart lezende moeder, haar jaloerse verloofde natuurlijk, en bananencake. Wanneer ook haar ex plotseling op de stoep staat, is de chaos compleet. Andie
besluit de touwtjes dan maar zelf in haar zwetende handen te nemen.

Mening:
Jennifer Crusie schrijft prettig en verzint leuke verhalen, maar dit boek is erg vreemd, heel bizar. Het leest niet onprettig, maar is wel erg rommelig, vaag en weinig reëel.

Aantal sterren (maximaal 5): ***

Marjon.

2 gedachten over “Voor deze keer”

  1. Oh, zo zie je maar weer dat smaken verschillen. Ik vond dit namelijk een erg leuk boek 😉 Maar zal eerlijk toegeven dat het wel ‘n beetje een bizar verhaal was, haha.

    1. Het was ook wel leuk, maar ook ‘raar’ en ‘rommelig’ (vind ik dan hĂš, haha). Ik vind dat wel boeiend, al die verschillende smaken!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.