Voor nu en altijd (Inn Boonsboro Trilogie 1)

voornuenaltijd

Auteur: Nora Roberts
Uitgever: Harlequin Holland
Jaar: 2013
Bladzijden: 462

Over het boek:
Het staat al eeuwen in hartje Boonsboro. Het heeft vreugde en verdriet gekend, oorlog en vrede zien langskomen en nu, vervallen en rijp voor de sloop, is het gekocht door Montgomery Family Contractors. Zij – de drie broers Montgomery en hun excentrieke moeder – willen het liefdevol opknappen om er een Bed & Breakfast te beginnen. De Inn BoonsBoro


Beckett mag dan de architect zijn van het aannemersbedrijf, dat betekent niet dat hij bang is voor het ruige werk. Vooral niet bij deze klus. Iets aan het oude hotel drijft hem ertoe alles te doen om er iets moois van te maken. Hij zou bijna denken dat hij er zijn hart aan heeft verloren, ware het niet dat hij dat al kwijt is – aan Clare Brewster. In zijn puberjaren was ze zijn stille liefde, nu is ze een jonge weduwe met drie zoontjes. Die hem ziet als een goede vriend. Hoe maakt hij zonder haar af te schrikken duidelijk wat hij voor haar voelt?

Terwijl hij nog volop worstelt met die vraag, krijgt hij een duwtje uit onverwachte hoek


Mening Natasja:
Het is weer even inkomen in het boek van Nora, je maakt kennis met de familie Montgomery en in dit deel is Beckett Ă©Ă©n van de die broers aan de beurt.
Hij is stil verliefd op Clare die ondertussen drie heerlijke kinderen heeft en totaal niet bezig is met de liefde.
De familie Montgomery is bezig om een mooi Bed & Breakfast te maken en het is er af en toe een drukte van jewelste, maar je leert hier heel langzaam iedereen kennen.
Ook de vreemde gast die nog rondzwerft in het gebouw. In dit deel krijgen we een kleine kennismaking met haar, en ik hoop er nog meer van te lezen in het volgde deel.
Het verhaal word vrij langzaam opgebouwd en toch wil je door blijven lezen, als het net saai dreigt te worden gebeurd er weer iets.
Leuke serie, op naar het tweede deel.

****

Natasja.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.