Vuurwerk in de sneeuw (O’Neil Brothers/Snow Chrystal 3)

vuurwerkindesneeuw

Auteur: Sarah Morgan
Uitgever: Harlequin Holland
Jaar: 2015
Bladzijden|: 267

Over het boek:
Tyler O’Neils belangrijkste voornemen deze Kerstmis? Er een groot feest van maken. Niet voor zichzelf, maar voor zijn dochter, Jess. Hij heeft trouwens zelf ook wat te vieren, want Snow Crystal, het ski-resort dat hij met zijn broers runt, is volgeboekt met de kerstdagen. Dat betekent dat Brenna, zijn beste vriendin, bij hem moet logeren, en hij mag absoluut niet laten merken dat hij meer dan alleen vriendschap voor haar voelt. Ski-instructeur Brenna Daniels vindt dat ze het prima voor elkaar heeft. Ze heeft van haar hobby haar werk gemaakt Ă©n ze kan dagelijks samenwerken met Tyler, op wie ze al jaren verliefd is. Niet dat er ooit iets gebeurd is
 Ze verwacht dan ook niet dat het problemen zal opleveren dat ze een paar weken een huis zullen delen. Dan gebeurt er iets wat ze geen van beiden hadden verwacht: Tyler kust haar, en nu is alles anders


Mening Natasja:
Weer een lekker warm en sfeervol boek van Sarah Morgan.
Deze boeken zijn allemaal los te lezen delen, maar toch vind ik het zonde als je ze niet op volgorde zou lezen, want in ieder boek komen weer personen voor die je eerder hebt leren kennen.
Dit deel was van de gebroeders O’Neils , Tyler aan de beurt, een rauwe donder die zijn hele leven niets liever heeft gedaan dan op de ski’s staan, totdat hij door een ongeluk niet anders kan dan zijn leven opnieuw indelen, zeker nu ook zijn dochter bij hem woont, en zijn jeugd vriendin Brenna door omstandigheden bij hem moet komen logeren. Voor beide een grote uitdaging omdat de vriendschap die ze al jaren delen een hele andere wending krijgt. En zijn ze er klaar voor om hun grootste geheimen te delen met elkaar.
Ik zou zeggen geniet van een heerlijk voorproefje op de kerst, en laat je verwennen door de heerlijke winterse sfeer in dit boek.

****

Mening Jolanda:
Ik vond de eerste twee delen van deze serie al erg leuk dus ik hoefde niet lang na te denken om dit boek aan te schaffen! Ik heb dit boek in een avond uitgelezen. Het leest lekker luchtig weg en heb zo nu en dan best wel zitten lachen op de bank wat dan weer een vreemd gezicht opleverde van mijn partner. Maar zeker een aanrader dus dit boek.

****

Mening Marjon:
Aan het einde tranen in je ogen krijgen omdat het zo mooi is, het zo jammer vinden dat het uit is en zo’n zin hebben in kerst en sneeuw, alleen maar vanwege dit boek. Wat een heerlijk, romantisch en mooi boek. Niet zoet, gewoon reĂ«el met echte mensen, goed uitgewerkte karakters en mensen om wie je gaat geven. Vooral Jess heb ik in mijn hart gesloten. Ik ben de laatste die zal beweren dat pubers geen wijsheid in pacht hebben. Tussen al dat moois door is er ook plaats voor humor. Echt een boek om juist nu van te genieten.

*****

Natasja, Jolanda en Marjon.

wintersparadijs eennieuwezomer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.