Wat heb ik gedaan? ****

wathebikgedaan

Auteur: Amanda Prowse
Uitgever: Aerial Media Company B.V.
Pagina’s: 368
Jaar: 2014

Samenvatting:
Kathryn is het ultieme voorbeeld van de perfecte echtgenote en moeder. Als je stiekem door de ramen van het gezellige huis gluurt, zie je een gelukkig gezin aan de keukentafel eten. Alle wereldse problemen zijn buitengesloten van deze tafel. Je wordt jaloers als je ze ziet zitten. Maar schijn bedriegt. Kathryn zit gevangen in een vreselijke droom. En ze heeft besloten er iets aan te gaan doen.

Mening:
Een mooie maar zeker een heftige roman.
Een boek dat zeker veel mensen zal aanspreken, alleen hoop ik dan niet dat deze mensen hetzelfde meemaken. Het is gewoon ongelofelijk op welke manier Kathryn wordt buiten gesloten en heb me dan ook best vaak zitten ergeren aan het gezin. Waarom ziet niemand iets? Ik kan er verder weinig over vertellen want je verraadt dan best veel over het boek. Maar dat dit boek je aangrijpt is één ding wat zeker is. Het boek leest erg vlot en gaat terug naar verleden en heden en sluit goed op elkaar aan. Ik denk dat ook veel mensen dit boek waarderen met 5*, maar ik vond haar vorige boek iets ontspannender lezen als dit; dat komt door het onderwerp wat ik vrij heftig vond. Het begint ook een beetje thrillerachtig, en ik geloof ook niet dat ik het verhaal snel uit mijn hoofd krijg. Dus erg goed gedaan.

****

Natasja.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.