Wat ze wil!

Auteur: Cathy Kelly
Uitgever: The House of Books
Jaar: 2006

Over het boek:
Weet jij wat je volgend jaar gaat doen? Ontmoet Hope, Sam, Virginia en Nicole – 4 aardige, zeer verschillende vrouwen. Zij dachten dat zij het wisten…
Hope zit te vaak alleen thuis met twee kleine kinderen. Haar man Matt belooft gouden bergen maar gaat ondertussen gewoon zijn eigen gang. Ver weg van de familie en vrienden probeert Hope haar eenzaamheid te verbijten.
Sam, de zus van Hope, is een carriĂšrevrouw. Ze wil de hoogste baas worden bij een platenmaatschappij en dat valt niet mee. Sam is stiekem jaloers op haar charmante buurman die het helemaal voor elkaar lijkt te hebben maar haar niet ziet staan.
Virginia, sinds kort weduwe, had zo graag met haar man Bill genoten van hun droomhuis en van hun kinderen en kleinkinderen. Nu leidt ze een teruggetrokken bestaan. Want Virginia verwacht niet zo veel meer van het leven.
Nicole, een wilde jongedame, houdt van zingen en uitgaan. Ze wil beroemd worden. Maar hoe kan dat nou als ze altijd op haar jongere zusje moet passen? Daar heeft Nicole toch helemaal geen tijd voor!
Plotseling vinden er drastische veranderingen plaats in deze vier vrouwenlevens. Hope, Sam, Virginia en Nicole zoeken hoop, kracht en inspiratie bij elkaar om te ontdekken wat het lot voor hen in petto heeft.

Mening Marjon (12 februari 2010):
Dit boek las lekker weg, maar voelt wat minder dan andere boeken van deze auteur. Het blijft iets meer aan de oppervlakte en ik vond het verhaal van Nicole niet lekker lopen. Wel een grappig concept. Vier vrouwenlevens worden beschreven en uiteindelijk komen ze allemaal bij elkaar. Evengoed niet weg te leggen, maar toch een ster minder.

****

Marjon.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.