Weerzien in Virgin River – Virgin River 3

Auteur: Robyn Carr
Uitgever: Harlequin
Bladzijden: 275

Over het boek:
Politieagent Mike Valenzuela kiest ervoor om in Virgin River te revalideren van de zware verwondingen die hij heeft opgelopen tijdens zijn werk in LA. Een beetje vissen, eten in het café van zijn vriend Jack en genieten van de mooie omgeving Рzo hoopt hij weer de oude te worden. Eén ding wil hij echter voorgoed veranderen: na vele avontuurtjes is hij klaar voor een serieuze relatie. Brie Sheridan weet wat er in de wereld te koop is. Ze is gescheiden, en ook in haar werk als hulpofficier van justitie komt ze regelmatig met de harde werkelijkheid in aanraking. Ze besluit dan ook de kat uit de boom te kijken als blijkt dat Mike, die ze kent als een versierder, graag een relatie met haar wil. Dan overkomt Brie iets vreselijks, en is het juist Mike die haar als enige kan helpen. Langzaam maar zeker komen ze steeds nader tot elkaar en ontdekken beiden wat het is om echt van iemand te houden. Dit boek is ook te vinden in Virgin River Р1e trilogie.

Mening Marjon:
Dit boek was weer volop genieten. Afwisselend romantisch, spannend, vleugje diepgang en soms heel erg voorspelbaar… Maar het las weer heerlijk weg. Wat een aanrader, die Virgin River serie! Nu ik de eerste trilogie uit heb, ga ik eerst wat anders lezen. Ik zal even moeten afkicken.

*****

Mening Clasien:
Dit is nou zo¬īn serie die lekker blijft ook al lees je ze niet snel achter elkaar je vergeet de hoofdpersonen gewoon niet. Ieder deel leef je weer mee met de inwoners van Virgin River. Ieder deel gebeurt er wel wat spannends-romantisch zowel met de bestaande personages als de nieuwe. Bepaalde acties komen ook iedere keer weer terug in het verhaal bijvoorbeeld het jachtseizoen. Dit is een serie die iedereen kan gaan lezen of je nou een chicklitfan ben of niet.

*****

Mening Natasja:
Ik lees ze dan om en om dus af en toe een ander boek,maar het gekke is dat ik in het andere boek dan weer aan deze serie ga zitten denken….erg he…Wat een lekkere serie is dit toch,ik voel me gewoon verplicht om een ander boek te pakken anders denk ik dat ik in deze serie blijf hangen.(niet dat dat erg is)
Steeds meer nieuwe personen komen er in het boek voor met ieder hun eigen verhaal,maar het mooie is dat de personen die je al kent gewoon weer aan bod komen.Hierna volgt een kerstdeel,zal ik wachten tot de kerst of…..gewoon met dertig graden in het boek duiken…wie weet.

*****

Marjon, Clasien en Natasja.

Vorige delen:

 

 

6 gedachten aan “Weerzien in Virgin River – Virgin River 3”

 1. Ik lees ze dan om en om dus af en toe een ander boek,maar het gekke is dat ik in het andere boek dan weer aan deze serie ga zitten denken….erg he…

  mijn mening:*****
  Wat een lekkere serie is dit toch,ik voel me gewoon verplicht om een ander boek te pakken anders denk ik dat ik in deze serie blijf hangen.(niet dat dat erg is)
  Steeds meer nieuwe personen komen er in het boek voor met ieder hun eigen verhaal,maar het mooie is dat de personen die je al kent gewoon weer aan bod komen.Hierna volgt een kerstdeel,zal ik wachten tot de kerst of…..gewoon met dertig graden in het boek duiken…wie weet.

  1. Ik heb dat precies zo. En nu lees ik er al 2 achter elkaar door. Deze serie is zo verslavend!

   Dat kerstdeel heb ik in mijn zomervakantie gelezen haha. Ik ben benieuwd of jij er al in begonnen bent?

 2. Dit is nou zo¬īn serie die lekker blijft ook al lees je ze niet snel achter elkaar je vergeet de hoofdpersonen gewoon niet. Ieder deel leef je weer mee met de inwoners van Virgin River. Ieder deel gebeurt er wel wat spannends-romantisch zowel met de bestaande personages als de nieuwe. Bepaalde acties komen ook iedere keer weer terug in het verhaal bijvoorbeeld het jachtseizoen. Dit is een serie die iedereen kan gaan lezen of je nou een chicklitfan ben of niet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.