Welkom

… op Uitgelezen! Dit is de opvolger van Uitgelezen.punt. De auteurs daarvan vind je hier bovenaan in lijst.

Uitgelezen is van Marjon, maar ook anderen leveren recensies. Wil je weten wie, kijk dan in de lijst Auteurs-Series-Medewerkers bij ‘Recensies’. Je vindt hier ook alle auteurs boekseries terug.

Wil je contact opnemen met Uitgelezen? Dat kan via uitgelezen.op23@gmail.com

 

0x bekeken

Follow on Bloglovin
Share

31 gedachten over “Welkom

 1. Clas

  Overzichtelijk. Even wennen. Vind alleen de welkompagina beetje saai. Eerder zag je gelijk een boekenkaft.
  Misschien leuk om een goed gerecensseerd boek op de voorpagina te zetten. En deze af en toe te verwisselen, ik weet absoluut niet of dat veel werk is hoor, dus hou me te goeden.

  Reageren
 2. Marjon (Uitgelezen) Bericht auteur

  Hihi Clas,

  Dat gaat vanzelf weer. Ik heb zojuist jouw laatst gelezen boek er opgezet en als je nu op ‘home’ klikt, zie je dat boek weer bovenaan staan. Het zag er wat saai uit omdat ik 2 ‘gewone’ artikelen zonder afbeelding had geplaatst. Als je doorscrollt zie je dan ook andere boeken onder elkaar afgebeeld. Gelukkig plaatsen we hier vooral boeken-recensies in plaats van een soort blog, dus er zullen vooral veel boeken-afbeeldingen te zien zijn.

  Reageren
  1. Marjon (Uitgelezen) Bericht auteur

   Dank je wel, Hans! We zijn gewoon boekenliefhebbers – je vindt hier van alles terug.

   Reageren
  1. Marjon (Uitgelezen) Bericht auteur

   Hallo Iris,

   Wij zijn hier allemaal hobbylezers en recenseren alleen boeken die we uit vrije wil lezen en soms ook als we een boek krijgen aangeboden. Dat kan een papieren boek of een digitaal boek zijn. In dat geval zal het door een van ons worden gelezen (kan altijd even duren, we hebben stapels voorraad ;-)) en in dat geval zal in ieder geval hier een recensie verschijnen.

   Ik wens je sowieso heel veel succes met je boek!

   Groetjes, Marjon.

   Reageren
 3. Clas

  Wat lees je wanneer? Stel je dikke boeken uit, omdat je daar langer over doet? Welk volgende boek kies je? We hebben zoveel leesvoer dat het kiezen van een volgende boek niet altijd even makkelijk is. Ik moet bv. nog veel dikke pillen lezen, maar in diezelfde tijd kan ik twee andere lezen, die me ook roepen. Series lees je die achter elkaar? Trilogieën bv.
  Ik ben telkens van plan om een leeslijst te maken, om dit probleem te omzeilen, maar tot nu toe is dat nog niet gelukt. Want ga ik me daar aan houden, of wijk ik af en neem ik toch andere boeken, dan heeft zo’n lijst dus geen zin. Bovendien komt er nog zoveel moois uit, terwijl ik nog bergen, hele hoge, te lezen heb. Jullie bekent dit probleem.

  Reageren
  1. Marjon (Uitgelezen) Bericht auteur

   Clas, ik heb er even een artikel aan besteed! Had je nog wel mijn mail met de leeslijst ontvangen?

   Reageren
  2. Grietha

   Hai Hai
   Ik ben vanaf vorige week helemaal verzot op de Jeremy en Julia serie van Jessica winter mensen wat top deze boeken echt zo mooi je blijft er in lezen af en toe de nodige traantjes weg vegen !! heb deel 2 bijna uit mijn prangende vraag weet iemand hier of er nog een 3 e deel vanuit komt alsjeblieft alsjeblieft zou zo gaaf zijn .
   Veel liefs een Grietha

   Reageren
   1. Marjon (Uitgelezen) Bericht auteur

    Ik heb werkelijk geen idee, Grietha, maar het lijkt me sterk dat het niet gebeurt. Ik heb ze zelf nog niet gelezen.

    Reageren
 4. Clasien

  Een luxe probleem, ja zeker weten. Het word je ook allemaal niet makkelijker gemaakt. Ik ben zowel een boekenworm, maar ook verzot op films of series kijken. Nu heb je voor het lezen winkels, de bieb en natuurlijk de ebooks. Voor films was er de dvd of de bioscoop. Maar nu is er dus Netflix en man wat een uitvinding. Series en films in overvloed Vampires diary heerlijk, Heroes etc etc. Maar dan nu het probleem wat doe je in je vrije tijd? Lezen of heerlijk een film kijken. Wat een ongekend luxe probleem. Ga ik lezen dan lonkt de tv en als ik een film kijk voel ik me schuldig om al die boeken die er nog gelezen mogen worden.

  Reageren
  1. Marjon (Uitgelezen) Bericht auteur

   Ik ben blij dat ik geen tv- of filmkijker ben. Ik koop wel van sommige series dvd’s, maar die kijk ik bijna alleen als ik alleen eet of zo. Verder is het niet aan mij besteed.

   Reageren
 5. Stephan van Deelen

  Dag Dames,
  Mag ik deze blog weer leven in blazen? Ik ben net een volger van jullie geworden.
  Ik wil hierbij Clasien persoonlijk bedanken voor de mooie recensie van mijn roman Hotel -1. Ik begrijp dat enkelen van jullie ook mijn roman willen gaan lezen en recenseren. Ik ben erg benieuwd wat jullie van mijn boek vinden.

  Meer over Hotel -1 en andere schrijfsels van mijn hand kan je lezen op http://www.deelenboek.nl

  Groeten van Stephan van Deelen.

  Reageren
  1. Marjon (Uitgelezen) Bericht auteur

   Hallo Stephan,

   Dit blog is heel levend hoor 😉 Het is de opvolger van http://uitgelezen.punt.nl. Punt voldeed voor mij niet meer en ik ben daarom een eigen domein gestart (op23.nl). Daar is dit een levendig subdomein van 🙂

   Leuk dat je ons gaat volgen!

   Ik wens je heel veel succes met je boek!

   Groetjes, Marjon.

   Reageren
   1. Stephan van Deelen

    Dag Hans,

    Nee hoor, je doet niets fout. Iedereen kan meedoen met de win-actie Hotel -1 op facebook. Je kan je gewoon aanmelden of inloggen en dan mijn actie “liken”, daarvoor hoef je geen vriendschapsverzoek te sturen. Als je een vriend van me wil worden op facebook vind ik dat natuurlijk wel leuk.

    Groeten van Stephan.

    Reageren
    1. Stephan van Deelen

     Dag Hans,

     Mijn excuses, je hebt gelijk. Ik had mijn facebook-instellingen bij meldingen en volgers niet goed staan. Je kan nu op mijn facebook-pagina komen. Dank je voor de tip.

     groeten van Stephan.

     Reageren
   1. Marjon (Uitgelezen) Bericht auteur

    Hans, het mag ook hier maar ik denk dat het via FB wat makkelijker is 🙂

    Ik begrijp dat jij hem alleen wil volgen en dat die optie er niet is?

    Reageren
    1. Hans

     Volgen is er nu wel, maar je kunt niet liken. Daarvoor moet je eigenlijk een pagina op Facebook aanmaken. Als je 1000 likes wilt halen, moet er wel een mogelijkheid zijn om te liken. Ik probeer gewoon te helpen :-).

     Reageren
     1. Marjon (Uitgelezen) Bericht auteur

      Ooooh, ik weet dat soort dingen allemaal niet. Ik had heel even een pagina, maar ik vond het teveel gedoe. FB vind ik een beetje ingewikkeld.

 6. Stephan van Deelen

  Henry VIII en Catharina de Grote op zaterdag 18 juli in Diezerstraat Zwolle.

  Op zaterdag 18 juli zijn Henry VIII en Catharina de Grote in Zwolle in de Diezerstraat om het boek Hotel -1 te gaan verkopen. Deze historische figuren zijn uit het verleden naar hier gekomen omdat ze een rol spelen in de roman van Stephan van Deelen.
  Vanaf 10:00 uur in de ochtend zullen zij door de Diezerstraat flaneren en vertellen over Hotel -1. Wil je weten wat ze te vertellen hebben en wil je een boek van hen kopen?
  Ga hen zien!

  Reageren
 7. Grietha

  Wauw heb ff door deze blog zetten bladeren ik voel mij hier helemaal thuis ben ontzettend verslaaft aan lezen vooral de boeken waar een mysteries tintje aan zit maar wat ontzettend gaaf deze blog top ga zo door .Liefs

  Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *