Westerstorm

Westerstorm

Auteur: Elly Koster
Uitgever: Uitgeverij Cupido
Jaar: 2012
Bladzijden: 256

Samenvatting:
Wanneer journaliste Evy naar Noorwegen afreist om een artikel te schrijven over filmster Josh Conrad, nodigt de beroemde acteur haar uit voor een exclusief interview in zijn villa dicht bij de spectaculaire Noorse westkust. Na een korte aarzeling grijpt Evy deze unieke kans met beide handen aan.
In de sprookjesachtige villa krijgt ze niet alleen te maken met een opdringerige Josh en zijn wantrouwende bodyguard Tim, maar ook ontmoet ze de knappe Don, een charmeur van Italiaanse afkomst. Als dan ook de sympathieke Ruben nog opduikt, krijgt Evy’s leven een stormachtige wending…

Mening:
Een heerlijk boek, weer helemaal in de stijl van Elly Koster. Romantiek (met een gezonde portie realiteit), intriges, helemaal niet zo voorspelbaar en dan ook de nodige spanning. En dat tegen de achtergrond van de Noorse westkust. Aanrader! En nu moeten we helaas nog zo’n twee maanden wachten op een volgend boek – de rest heb ik helaas gelezen. Gelukkig kunnen de boeken altijd herlezen worden!

Even opletten:
Ik kocht het boek als eBook en had er de P over in toen bleek dat er een DRM-beveiliging op zit. Dat geeft zoveel werk. Gelukkig heeft mijn reader wifi en kon ik het rechtstreeks daarnaar downloaden. Maar later bleek dat er ook een versie met het Watermerk. En dat eBook is nog goedkoper ook. Dus ben je van plan het als eBook aan te schaffen, kijk dan even of je de juiste versie koopt!

*****

Marjon.

 

4 gedachten over “Westerstorm”

  1. Bedankt voor de mooie recensie, Marjon! Daar ben ik natuurlijk helemaal blij mee. Het blijft namelijk altijd spannend wat een lezer van je boek vindt.
    Je noemt het ‘weer helemaal in de stijl van Elly Koster.’ Het is leuk om te horen dat ik mezelf een eigen stijl van schrijven heb aangemeten.

    Hartelijke groet!

    1. Ik ben zelf amateurschrijver en ik weet hoe dichtbij een boek staat, schrijven is emotie. Dus natuurlijk blijft dat spannend. Tja, ik ben echt een fan van jouw boeken geworden. Ik zie inderdaad een eigen stijl, een bepaalde sfeer in jouw boeken.

      Groetjes en een fijn weekend!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.