Windvangst – Chesapeake Bay Saga 2

Windvangst

Auteur: Nora Roberts
Uitgever: Harlequin
Jaar: 2011
Aantal bladzijden: 398

Samenvatting:
De drie verwaarloosde schoffies die Ray en Stella Quinn ooit liefdevol in hun huis opnamen, zijn inmiddels volwassen mannen. Cameron, Ethan en Phillip zijn totaal verschillend, maar over Ă©Ă©n ding zijn ze het allemaal eens: familie is het allerbelangrijkst. Dus wanneer Ray onverwacht overlijdt, keren ze terug naar hun ouderlijk huis om aan zijn laatste wens gehoor te geven. Zorgen voor de tienjarige Seth.
Hoewel Ray en Stella hem in alle opzichten een nieuw leven hebben gegeven, kan Ethan zijn traumatische jeugd nooit helemaal vergeten. Wel weet hij inmiddels hoe hij ermee om moet gaan: wat hem hindert stopt hij weg, en verder zorgt hij ervoor altijd alles onder controle te hebben. Dat wordt moeilijk met de komst van Seth, die hem sterk aan zichzelf doet denken. Het woelt van alles bij hem los, en als hij zich dan ook nog eens laat verleiden Grace Monroe te kussen, op wie hij al jaren in stilte verliefd is, wordt zijn ijzeren zelfbeheersing zwaar op de proef gesteld…

Mening:
Dit boek vind ik een stuk beter dan het eerste deel. In het eerste deel niet afgeronde zaken lopen door in dit deel, dat is een prettige leidraad. En ook de hoofdrolspelers uit deel 1 spelen hierin mee maar dan in bijrollen. De relatie tussen Ethan en Grace is boeiend, vertederend, houdt je aandacht vast. Het hele boek is een prettige mix van diepgang, het leven, seks, humor en liefde.

*****

Marjon.

EĂ©n gedachte over “Windvangst – Chesapeake Bay Saga 2”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.