Winter Chalet

Winterchalet

Ook digitaal verkrijgbaar.

Auteur Linda van Rijn
Uitgever Uitgeverij Marmer
Jaar 2012
Aantal bladzijden 288
ISBN 9789460680854

Korte samenvatting
De vakantie van de drie begint heel genoeglijk. De vriendinnen hebben de kans echt bij te praten, wat er in het drukke dagelijks leven vaak bij in schiet, en het is prachtig weer om te skien, wat ze dan ook met veel plezier doen. Maar de gezellige skivakantie krijgt een noodlottige wending op de dag dat Annemieke arriveert. Bij aankomst treft ze een van haar vriendinnen dood aan.
Rechercheur GĆžnter Wolfsberg van de politie in Kirchberg start een onderzoek. Hij verhoort alle vriendinnen en hun partners en ontdekt dat onder het oppervlak van gelukkige relaties en intense vriendschap de nodige spanningen schuilgaan. Het heeft er alle schijn van dat sommige mensen wel erg graag de schuld willen afschuiven

Mening
Fantastisch! Het boek pakt vanaf de eerste bladzijde en al gauw is de ‘onderhuidse’ spanning goed voelbaar. Het doet je verder lezen en houdt de aandacht vast. Er zit behoorlijk vaart in het verhaal en het einde wordt goed uitgewerkt. Ook wordt de spanning er tot aan het einde in gehouden. Wat een aanrader!

Meer gelezen boeken van Linda van Rijn: KLIK

Aantal sterren (maximaal 5) *****

Marjon

4 gedachten over “Winter Chalet”

  1. Onwillekeurig vergelijk je het daar wel mee. Het heeft dezelfde stijl. Ik denk dat ik Blue Curaçao ook beter vond dan de boeken van Suzanne Vermeer. En dit boek steekt er echt met kop en schouders bovenuit!

 1. Hahah, mijn boekenlijst wordt steeds langer 😉 Dit boek staat er ook op en hopelijk hebben ze ‘m snel een keer in de bieb liggen, want ik heb er al meer goede recensies over gelezen.

  Tsja, dat winterweer… op zich wel lekker als er een pak sneeuw ligt en het zonnig weer is. Maar hier is het helaas Ă©Ă©n grijze massa buiten.

  Nog een fijne dag!
  liefs Insoon

  1. Grijze massa is niet leuk 🙁 Hier is het nog steeds prachtig wit en gisteren scheen de zon. Heerlijk! Dat ken ik, van die steeds langere boekenlijst… Dit boek is echt goed hoor!

   Fijne dag!

   Liefs, Marjon.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.