Winter in de kleine bakkerij (De kleine bakkerij aan het strand 3)

Auteur: Jenny Colgan
Uitgever: Luitingh-Sijthoff
Jaar: 2020
Bladzijden: 288
Over het boek:
Winter in de kleine bakkerij aan het strand van Jenny Colgan is het derde deel van De kleine bakkerij-serie en een heerlijke feelgood vol humor, passie en romantiek.
Het is winter in de kleine bakkerij aan het strand en Polly is ervan overtuigd dat dit de beste kerst ooit gaat worden. Maar wanneer gaat het leven volgens plan? Want Polly’s beste vriendin vertrouwt haar een gevoelig geheim toe dat het leven van Polly en Huckle drastisch kan veranderen. En dan verschijnt er plotseling een bekend gezicht uit Polly’s verleden en wordt het nog ingewikkelder. Polly vindt meestal troost bij het bakken, maar ze heeft het gevoel dat het dit keer niet genoeg zal zijn.
Kan Polly alles weer op het goede spoor krijgen en haar beste kerst ooit vieren met Huckle en papegaaiduiker Neil?
Mening Marjon:
Dit derde (en laatste) deel is er een om je in te verliezen. Het karakter van Polly wordt verder uitgewerkt en je leert haar nu pas echt beter kennen. Ze werkt te hard, je leert haar moeder en haar verleden kennen, ze is onzeker en verdrietig over een paar dingen, in het bijzonder over iets wat haar beste vriendin Kerensa haar vertelt. Want wat als dit met niemand kan delen, maar het drukt heel erg op je? Je leeft enorm met Polly mee. Ik kon het boek moeilijk wegleggen en baal dat deze serie nu klaar is.
*****
Marjon.
Voorgaande delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.