Winterberg

Winterberg

Auteur: Suzanne Vermeer
Jaar: 2013
Blz: 272
Uitgever: Bruna

Samenvatting:
Na de dood van haar tante Eva wordt Sophie samen met haar nichten Isa en Lieke verzocht om naar Winterberg te komen voor het openen van het testament. Al snel blijkt dat Eva wel wat voorwaarden aan haar nalatenschap heeft gekoppeld en dat zorgt voor onrust onder de familieleden. Er ontstaat een fikse ruzie omdat Isa heel andere ideeën dan de rest heeft. De volgende dag komt ze niet opdagen


Mijn mening:
Wat is dit een heerlijk boek om te lezen, vlot geschreven, spontane personages en een beetje spanning. Bovendien een plot wat ik niet aan zag komen. Uit dit verhaal blijkt maar weer eens dat feiten kunnen bedriegen en dat niets is wat het lijkt.

****

Clasien.

 

3 gedachten over “Winterberg”

  1. Een aanrader dus 🙂 boek staat net op mijn reader dus zal binnenkort er ook in beginnen 🙂 lijkt me een leuk boek

  2. Als je een boek niet meer weg kan leggen is het een goed boek. Toch? Ik bleef maar doorlezen. Het is zoals de voorgaande boeken van Suzanne Vermeer (wijlen Paul Goeken) heel toegankelijk geschreven. Uitzondering is dat het geen onwaarschijnlijk plot heeft. Maar ik vind het wel enigszins voorspelbaar. Ik had de dader al bijna van het begin af aan in het vizier.

    ***

    Marjon.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.