Wintertranen (Stephan & Lynn 2)

Auteur: Anna Emma
Uitgever: ?
Jaar: 2018

Over het boek:
”Het leven dat ik voor me zag toen ik met Stephan trouwde, was niet zoals ik had gehoopt. Ik wist dat het huwelijk geen rozengeur en maneschijn zou zijn. Maar dat ik me zo verloren en alleen zou voelen, wanhopig, immens verdrietig, dat had ik me nooit kunnen voorstellen.” Dit bonusvervolg op ‘Mijn hele leven lang’ speelt zich een jaar na de epiloog af. Een winters verhaal over twee alledaagse, maar bijzondere mensen, die te kampen hebben met problemen zoals we ze allemaal kennen. Kunnen ze zich over elkaars tekortkomingen heenzetten, en zullen ze elkaar en hun liefde voor elkaar weer terugvinden?

Mening Marjon:
Eigenlijk zegt het verhaal niet zoveel, maar het was zo leuk om te lezen. Stephan & Lynn zijn zo leuk samen en dit boek borduurt duidelijk voort op het eerste boek. Er zijn wat misverstanden maar natuurlijk komt alles goed. Echte feelgood en als je deel 1 hebt gelezen: aanrader!

*****

Marjon.

Vorig deel:

2 gedachten over “Wintertranen (Stephan & Lynn 2)”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.