Wintertuin

wintertuin

Auteur: Kristin Hannah
Uitgever: The house of books
Jaar: 2011
Aantal bladzijden: 432
.
Korte samenvatting:
De zussen Meredith en Nina zijn erg verschillend van aard. Wanneer hun vader ziek wordt beseffen ze dat ze hun krachten moeten bundelen. Hun moeder Anya is niet in staat troost te bieden. Op zijn sterfbed vraagt hun vader Meredith en Nina nog ÈÈn keer te luisteren naar het Russische sprookje dat Anya altijd vertelde. Zo komt tenslotte haar tragische verleden aan het licht in het door oorlog verscheurde Leningrad.
.
Mening:
Waarom ik dit boek zolang heb laten liggen is mij nu toch echt wel een raadsel,want wat was dit een goed en mooi en meeslepend boek. De stukken worden mooi afgewisseld door het heden en verleden,verteld in een soort sprookje maar wat uiteindelijk niet zo’n sprookje blijkt te zijn.
Ben benieuwd naar de rest van haar boeken.
 .
Aantal sterren (maximaal)*****
.
Natasja
.

13 gedachten over “Wintertuin”

    1. Insoon, ze hebben nu nog (even!) zo’n prachtaanbieding bij Bol, voor 99,00 een Sony reader. Sony is echt de beste en normaal zijn ze veel duurder. Het is zo ideaal en het leest echt als een papieren bladzijde.

  1. Ik schreef net nog dat ik bijna alles van Kristin Hannah heb gelezen. Behalve dit boek… Ik ben er al 2x in begonnen en kom er niet doorheen. Zo vreemd. Maar ik zal het nog een kans geven!

  2. ik moet er ook nog meerdere lezen van haar ,mooie schrijfstijl en erg op het gevoel….maar waar haal ik in hemelsnaams de tijd vandaan???? bedenk voor je een reader neemt hoor….echt……..zoveeeeeel keus,ja nog meer :)…..gewoon verslavend zo;n ding (maar wel aan te raden)

    1. Ik meestal ook hoor. Ik trein ook vaak en ik wil geen papieren boek meer meeslepen. Behalve dat vind ik het ook wel prettig dat niemand ziet wat ik lees haha.

    1. Hahaha, ja dat doe ik ook, erg hù. En ik ben blij dat ze dat bij mij niet kunnen doen omdat ik van de reader lees 😛

    1. Ik was altijd wel een fan van haar, maar ik vind haar laatste boeken zo somber en zwaar. Dit boek ben ik nooit doorheen gekomen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.