Zand erover

 

Auteur: Elsbeth Witt
Uitgever: Xander Uitgevers BV
Jaar: 2015
Bladzijden: 320

Over het boek:
Wanneer er een familiehuis op Vlieland leeg komt te staan, hoeft Fien niet lang na te denken: ze verhuist. Op Vlieland wil ze genieten van de rust en de natuur.

Fien heeft geen relatie, geen baan en geen vrienden meer. En dat is allemaal haar eigen fout. Ze wil opnieuw beginnen, eindelijk haar gevoel volgen en een streep onder het verleden zetten. Maar dan stapt er iemand van de veerpont die ze nooit meer dacht terug te zienÉ

Het rustige eilandleven is ver te zoeken als er nieuwe vriendschappen en romances ontstaan en Fiens verleden haar op allerlei manieren lijkt in te halen. Neemt haar leven dan toch een nieuwe wending?

Mening Viv:
Heerlijke chicklit die zich afspeelt op het eiland Vlieland. Ik kom ook graag op de waddeneilanden dus kon me helemaal vinden in de sfeer die werd neergezet. Fien komt op het eiland te wonen in het huis van haar overleden tante. Ze wil een nieuwe start en laat alles achter in Rotterdam. Ze sluit snel nieuwe vriendschappen op het eiland. En begint een eigen bedrijf. Ook komt er (oude) liefde om de hoek kijken. Een voorspelbaar verhaal maar ach met chicklits mag dat! Leest lekker weg en en er is een happy end! Ben ook wel benieuwd naar de Barista reeks ook van deze schrijfster.

****

Viv.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.