Zeven dagen zonder (De Dinsdagvrouwen 2)

Auteur: Monika Peetz
Uitgever: Artemis & Co
Jaar: 2012
Aantal blz.: 284

Over het boek:
De vijf vriendinnen Eva, Judith, Kiki, Estelle en Caroline zien elkaar iedere eerste dinsdag van de maand in het Franse restaurant Le Jardin. Ze nemen een gemeenschappelijk besluit: samen onthaasten, ontslakken en afvallen is het devies. Voor hun jaarlijkse uitstapje gaan ze naar het afgelegen kasteelhotel Achenkirch om lichaam en geest in balans te brengen. Zeven dagen zonder afleiding: geen telefoon, geen internet, geen mannen, geen familieverplichtingen
of werkdruk. Helaas ook zeven dagen zonder eten. In theorie dan. Knagende honger, starre regels en meegereisde problemen leiden tot steeds nieuwe uitvluchten en ondermijnen iedere kuur. In plaats van ontspanning is er sprake van misverstanden, strijd en slapeloze nachten. Eva staat de zwaarste beproeving te wachten: achter de dikke vestingmuren gaat ze op zoek naar haar vader. Ze ontdekt echter dat je bepaalde familiegeheimen beter kunt laten rusten.

Mening Marjon:
Niet meer weg te leggen. Al direct in het begin zit je weer in het sfeertje dat je ook terugvindt in het eerste boek over deze groep vriendinnen: De Dinsdagvrouwen. En dan word je meegevoerd hun levens binnen. Er is humor, confrontatie, vriendschap en tussen alles door loopt de zoektocht van Eva naar haar onbekende vader. En als je het eindelijk denkt te begrijpen wordt alles zo anders dan je volledig verrast wordt. Wat een aanrader!

*****

Marjon.

Vorig deel:

2 gedachten over “Zeven dagen zonder (De Dinsdagvrouwen 2)”

    1. Ja, precies. Ook dat je direct weer in die sfeer zit. Dat heeft ze goed gedaan. Ik hoop dat er meer boeken komen met deze vrouwen in de hoofdrol!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.