Zijn andere vriendin

zijnanderevriendin

Alleen tweedehands verkrijgbaar.

Auteur Lucy Dawson
Uitgever House of Books B.V.
Jaar 2010
Aantal bladzijden 272
ISBN 9789044328820

Korte samenvatting
Mia is al jaren gelukkig met Pete. De passie en spontaniteit in hun relatie zijn minder geworden, maar dat is toch normaal? Tot ze op een avond struikelt over zijn mobiele telefoon en een sms’je leest dat het bloed in haar aderen doet stollen. Alles – de intieme toon, de kusjes op het eind, Pete’s vaagheid over de afzender ‘Liz’ – is fout. En plotseling dringt het genadeloos tot Mia door: Pete gaat vreemd! Ze zou hem voor het blok kunnen zetten, maar Pete opgeven is geen optie voor Mia. Alleen, in het donker, terwijl haar wereld zojuist is ingestort, smeedt ze een koelbloedig plan.

Mening
Hij las wel lekker weg,maar op de achterkant staat dat hij spannend is. En dat vind ik wel meevallen. Maar voor de rest is het wel een redelijke boek. Dit is trouwens haar debuutroman.

Aantal sterren (maximaal 5) ***

Manuela Reijnen

6 gedachten over “Zijn andere vriendin”

  1. Het komt inderdaad over als een thriller als ik het zo lees. Jammer dat het qua spanningsgehalte tegenviel. Ik heb nog nooit iets van Lucy Dawson gelezen eigenlijk. Zal eens een boek proberen.

  2. Ik vind de titel erg bekend voorkomen, net als de cover. Maar volgens mijn ‘boekenlijstjes’ van de afgelopen jaren heb ik ‘m niet gelezen..? Snap er niks van.

    Jammer dat het boek niet zo spannend was, zoals beloofd.

        1. Oh ja, dat is ook heel herkenbaar. En dan heb je dat boek toch in handen gehad en dan blijft het hangen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.