Zoete leugentjes (Heartbreaker bay 1)

Auteur: Jill Shalvis
Uitgever: HarperCollins
Jaar: 2016
Bladzijden: 320

Over het boek:
Als kapitein van een rondvaartschip is Pru ruige wateren gewend, het leven op het vaste land vindt ze een stuk lastiger. Hoewel ze erg gelukkig is met haar nieuwe appartementen nieuwe buren, zit ze er niet op te wachten verliefd te worden, en al helemaal niet op Finn O”Riley, de sexy eigenaar van haar nieuwe stamkroeg.

VAL NOG EEN BEETJE HARDER.
Hoewel Finn keihard werkt, maakt hij duidelijk altijd tijd voor zijn vrienden. Zodra Pru daar een van wordt, moet ze erg haar best doen om niet in zijn betoverende groene ogen te verdrinken. Maar na een incident me een dartpijltje gaat hun vriendschap razendsnel over in meer. Veel meer…..

EN VERTEL HEM DAN DE WAARHEID.

Pru wil niet liever dan dat Finn gelukkig is, dat heeft ze zelf gewenst bij de wensfontein op het plein. Ze durft alleen niet te wensen dat ze hem ooit helemaal voor zichzelf zal hebben. Want ze heeft iets voor hem geheimgehouden wat alles zal veranderen…

Mening Marjon:
Een leuk boek vol warmte en vriendschap met in de hoofdrollen Pru en Finn. Finn wordt inmiddels neergezet als een betrouwbare man die voor zijn veel jongere broer Sean is gaan zorgen nadat hun vader omkwam. Dit wordt ook uitgewerkt. Pru blijft een beetje in geheimzinnigheid hangen en dat is precies waar het verhaal om draait. Wat verbergt ze en waarom?

****

Marjon

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.