Zomer aan het Comomeer

zomeraanhet

Auteur: Anita Hughes
Uitgever: Boekerij
Aantal bladzijden:  288
Beoordeling: ****
 >
Omschrijving
Voor de succesvolle interieurontwerpster Hallie Elliot is de zomer gevuld met prachtige feesten en romantische trouwerijen in San Francisco en Napa. Ze droomt dan ook van het moment dat haar vriend Peter haar ten huwelijk zal vragen. Maar als ze vermoedt dat Peter haar bedriegt, besluit Hallie haar heil te zoeken in de Italiaanse villa van halfzus Portia. Daar aan de oever van het Comomeer overdenkt ze haar leven en de oprechtheid van Peters gevoelens.Lukt het haar om hier te beslissen of ze terug wil naar haar (bijna) perfecte leven in San Francisco en te trouwen met haar Peter? Of valt ze voor de charmes van de mysterieuze man in de mooie villa verderop aan het meer? En wat doet het verloren gewaande dagboek van haar moeder verborgen in de bibliotheek van Portia?Laat je door Hallie meevoeren naar de prachtige villa s en dorpjes aan het Comomeer. Geniet van zwoele avonden vol heerlijk eten, schitterende jurken en romantiek.
>
Mijn mening:
Een heerlijk romantisch boek waar je in weg droomt. Beeldend omschreven, je ziet het huis voor je, de architectuur en de prachtige kleding. Ondanks dat je denkt te weten hoe het eindigt trekt het verhaal. Echt een aanrader.
>
Tamara
>

E√©n gedachte over “Zomer aan het Comomeer”

  1. Hallie gaat voor een half jaar naar Itali√ę, aan het Comomeer, om haar relatie met Peter te overdenken. Ze trekt in bij Portia die in een huwelijkscrisis zit. Hallie vind in de huisbibliotheek het dag boek van Francesa over de periode 1980 t/m 1982. Dit dagboek lezend komt Hallie erachter dat haar verleden bestaat uit leugens en de echte waarheid. Romantisch, je voelt de Italiaanse sfeer. Extra leuk was het feit dat ik dit boek las op ons balkon aan het Comomeer, in Dorio bij Casa dei Celti. Voor mij 4*

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.