Zomer in de Hamptons (Veel liefs uit Manhattan 5)

Auteur: Sarah Morgan
Uitgever: HarperCollins
Jaar: 2019
Bladzijden: 349

Over het boek:
Deel 5
Professionele hondenuitlater Fliss Knight houdt van het leven in New York… totdat blijkt dat haar ex-man is gaan werken als dierenarts in hĂĄĂĄr dierenkliniek! Ze heeft Seth Carlyle tien jaar niet gezien, maar Ă©Ă©n stiekeme blik op hem – net zo adembenemend knap als vroeger – en haar hart voelt aan alsof hun overhaaste huwelijk pas gisteren is beĂ«indigd. Omdat ze doodsbenauwd is om hem te spreken, besluit ze te vluchten naar haar oma in de Hamptons.

Gelukkig was zijn werk bij de kliniek in Manhattan maar tijdelijk, denk Seth. Het is veel te fijn om terug te zijn in de Hamptons, waar hij net een prachtig strandhuis heeft laten bouwen. Tot zijn stomme verbazing loopt hij daar Fliss tegen het lijf. Het is duidelijk dat zij hém niet had verwacht te zien; ze lijkt zelfs compleet in paniek! Maar als ze denkt dat ze weer kan vluchten, heeft ze het mis. Tien jaar geleden liet hij haar gaan, en daar heeft hij nog elke dag spijt van. Ditmaal zal hij bewijzen dat hun liefde het waard is om voor te vechten!

Mening Marjon:
De boeken van deze serie zijn stuk voor stuk mooie boeken en daar hoort ook dit deel bij. Fliss – een van de zussen van Daniel uit het vorige boek –  probeert haar ex te ontlopen en dat lukt haar niet bepaald; sterker nog, ze komen elkaar steeds weer tegen. Tegelijk leert ze veel over zichzelf: over wat ze waard is, over dat mensen veel positiever naar haar kijken dan ze zelf doet. Haar jeugd heeft haar duidelijk beschadigd en daarna haar mislukte huwelijk met Seth ook nog. Langzaam wordt duidelijk wat er toen echt is gebeurd en hoe Fliss boven haar jeugd kan staan. Prachtig verhaal.

*****

Marjon.

Voorgaande delen (1e boek is deel 0,5):

   

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.