Zomer in het kunstcafé (Kunstcafé 1)

Auteur: Sue McDonagh
Uitgever: Choc Lit NL
Jaar: 2019
Bladzijden: 300

Over het boek:
Van keurige waterverfschilderijtjes en cupcakes naar een leren jack en een gevoel van vrijheid…
Als je een prachtige, paarse motor zou winnen en je man zou zeggen dat je hem beter kon verkopen omdat je te dik was om in een motorpak te passen, wat zou jij dan doen? Zijn raad opvolgen of stiekem motorrijles nemen?
Kunstenares en café-eigenaar Lucy Daumier kiest voor het laatste, maar de lessen zijn verre van eenvoudig. En onder de kritische blik van rijinstructeur Ash Connor gaat het al helemaal niet van een leien dakje. Maar gaandeweg krijgt ze het motorrijden onder de knie en wordt ze weer de uitbundige jonge vrouw die ze ooit was. Een spannende zomer met nieuwe vriendschappen volgt. Ook beseft Lucy dat Ash niet de man is die hij op het eerste gezicht lijkt. Ze ontmoet zijn zevenjarige dochter Daisy en moet haar mening over Ash bijstellen.
Maar kan Lucy echt nieuw geluk vinden als een wraakzuchtig familielid haar het liefste zou zien falen?

Mening Marjon:
Een bijzonder leuk boek over Lucy die vast zit in een onaangenaam huwelijk en Ash die veel verdriet in zijn leven kent. Een motor brengt hen op elkaars pad en dan verandert er opeens heel veel in allebei hun levens. Alleen is Ash een beetje traag met inzicht krijgen… het leest prettig weg, ik moest vaak lachen, maar leefde ook mee. Daarnaast zit er een boodschap in voor vrouwen: Laat je niet ondersneeuwen! Helemaal goed.

*****

Marjon.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.