Zomerhuis

Auteur: Linda van Rijn
Uitgever: Uitgeverij Marmer
Jaar: 2017
Bladzijden: 288

Over het boek:
Eva geniet van de eerste gezinsvakantie met haar vriend Leon en hun zes maanden oude baby Max. Hoewel ze dol is op Max vindt ze haar leven sinds zijn komst wel erg druk geworden en daardoor heeft ze het gevoel dat zij en Leon een beetje langs elkaar heen zijn gaan leven. In het vakantiehuisje van Eva’s ouders in Drenthe hebben zij en Leon eindelijk weer eens echt alle tijd voor elkaar, en voor Max. Ze ontmoeten Ron en Nienke, hun oude vrienden, die nu de camping beheren. Met elkaar halen ze herinneringen op aan vroeger, en aan Saskia, het meisje dat in hun jeugd spoorloos van het vakantiepark verdween.

De eerste week is het een onbezorgde en zonovergoten vakantie, en er lijkt geen vuiltje aan de lucht. Tot Eva op een ochtend wakker wordt en haar ergste nachtmerrie waarheid is geworden.

Mening Clasien:
Linda van Rijn schrijft met het boek “Zomerhuis” een makkelijk en vlot leesbaar verhaal. Ik persoonlijk wil het geen thriller noemen, maar meer een roman met een spannend gedeelte.
Desondanks is het een leuk verhaal om te lezen over het gezin van Leon, Eva en Max, hun zoontje, die denken in Drenthe hun wel verdiende vakantie tegemoet te gaan.
Bovendien heeft het boek een boodschap, namelijk dat werk en aanzien is niet alles is. Het belangrijkste is een fijne thuisbasis.

***

Clasien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.