Zomerliefde

 

Auteur: Erica James
Uitgever: de Fontein Romans & Spanning
Bladzijden: 496
Jaar: 2018

Over het boek:
Izzy zit er even helemaal doorheen. Haar baan gaat nergens heen, haar vriend heeft haar gedumpt, en ze weet eigenlijk nog steeds niet wat ze wil met haar leven, ook al is ze nu 31. Als vrienden haar uitnodigen om de zomer door te brengen in hun vakantiehuis op Corfu, is ze daar dan ook echt wel aan toe.

Een zonovergoten eiland, een knappe Griekse buurman, een intrigerende thrillerschrijver die op het eiland een nieuwe bestseller wil schrijven – alle ingrediĂ«nten voor een onvergetelijke zomer.

Mening Natasja:
Als Izzy wordt uitgenodigd bij haar vrienden Max en Laura om helemaal tot rust te komen na haar gebroken relatie, weet ze dat ze hier de rust zal vinden in het mooie vakantiehuis op Corfu.
Zal de mooie charmante Theo haar kunnen geven wat ze al die tijd gemist heeft? Of gaan de gevoelens van Izzy juist een hele andere kant op?
Ik vond dit weer een heerlijk verfrissend boek van Erica James, zoals we van haar gewend zijn. Het begint allemaal vrij rustig en sfeervol, maar er komt een moment dat je op het puntje van je stoel zit. Een echte zomerse feelgood, met de nodige diepgang. Aanrader!

*****

Mening Marjon:
Een heerlijk boek weer van deze auteur. Erica James schrijft gezellige boeken over echte mensen die elkaar vinden maar waar ook een serieus verhaal achter zit. Zo heeft Mark een heftig verleden en zit er in Theo veel meer diepgang dan je eerst zou verwachten. En Dolly-Babe is een verschrikkelijk mens tot je hoort wat zij heeft meegemaakt en je haar gaat begrijpen. Izzy heeft geen leuke jeugd gehad en toch is ze lief en is ze een mooi mens. Ik ben echt van haar gaan houden. Al met al heb ik erg genoten van dit boek!

*****

Natasja en Marjon.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.