Zonder mij

Auteur: Dani Atkins
Uitgever: De Fontein
Jaar: 2019
Bladzijden: 432

Over het boek:
Maddie heeft alles wat ze zich kan wensen: een heerlijk leven, een goede relatie, ze is net zwanger en gaat trouwen. Maar dan is door een noodlottig ongeluk opeens alles anders.

Zes jaar later ontwaakt Maddie uit een coma. Langzaamaan wil ze voorzichtig haar leven weer oppakken, maar hoe doe je dat als voor jou alles in een oogwenk veranderd is terwijl voor iedereen die je kent het leven zes jaar lang is doorgegaan?

Mening Marjon:
Ik begon er in en het boek was vervolgens niet weg te leggen. Het verhaal sleept je echt mee de diepte in, iets wat volgens mij echt bij Dani Atkins hoort. De insteek is heel origineel: Een jonge vrouw, zwanger raakt in een coma en komt daar 6 jaar later uit en het leven is uiteraard volkomen anders. Hoe ga je daarmee om? En dan vooral met het feit dat de man met wie jij 6 jaar eerder bijna zou trouwen ook verder gegaan is met zijn leven? Heel goed verwoord, ook door anderen uit Maddie’s omgeving. Ik geef eerlijk toe dat ik het einde een beetje apart vond, maar dat kan dit boek wel hebben. Wat een aanrader!

*****

Mening Clasien:
Wat een roller coaster van emoties, bijna niet te bevatten. Een verhaal vol verdriet, liefde en vriendschap.
Maddie, Ryan en Cloë drie mensen die hun leven samen delen, zowel de mooie en droevige momenten. Een vriendschap door omstandigheden tot stand gekomen, niet meer weg te denken.

De vlotte schrijfstijl, de goed neergezette personages en de waarneembare gevoelens maken dit tot een prachtige roman.
Dani Atkins schrijft uit haar hart en dat merk je tijdens het lezen van haar boeken.

*****

Marjon en Clasien.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.