Zwaluwzomer

Auteur: Erica James
Uitgever: De Fontein Romans & Spanning
Jaar: 2020
Bladzijden: 400

Over het boek:
Kunnen oud en nieuw ooit samengaan of moet Alastair het verleden opgeven voor een nieuwe toekomst? Een heerlijke roman over doorgaan met leven zonder te verliezen wat je dierbaar is.

Alastair heeft in Linston End de gelukkigste zomers van zijn leven doorgebracht. Samen met zijn vrouw Orla en hun beste vrienden – Danny en zijn vrouw Frankie; Simon en zijn vrouw Sorrel – hebben ze de kinderen zien opgroeien en uitvliegen. Maar na Orla’s dood is alles opeens anders, en in plaats van een veilige haven is Linston End opeens een onontkoombare herinnering aan een tijd dat alles beter was.

Als Alastair Valentina ontmoet, ziet hij een kans op nieuw geluk – maar zijn beslissing die nieuwe liefde een kans te geven ontwricht de eens zo hechte groep. Kunnen oud en nieuw ooit samengaan of moet Alastair het verleden opgeven voor een nieuwe toekomst?

Mening Marjon:
Ik had eerst een beetje dubbel gevoel bij het boek. Het verhaal leek niet echt op gang te komen en er komen best veel personen in voor. Maar het zijn er niet teveel; het is goed bij te houden. En toen opeens vloog ik echt het verhaal in en kon ik het boek niet meer wegleggen. Ik las het in Ă©Ă©n dag uit. Ik las recensies over dit boek dat mensen het geen echte Erica James vonden… daar ben ik het niet mee eens. Ik vind het echt wel een boek van haar hand.
Een groep vrienden en hun kinderen delen meer verleden met elkaar dan je zou denken. Er broeit van alles aan de oppervlakte en op een dag barst de bom. Je voelt gewoon de spanning toenemen. Niet meer weg te leggen dus. Alleen die titel…?

*****

Marjon.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.