Zwart op wit

Auteur: Mhairi McFarlane
Uitgever: Harper Collins
Jaar: 2017
Bladzijden: 418

Over het boek:
Op de bruiloft van twee collega’s wordt Edie gekust… door de bruidegom, in het zicht van de bruid. En terwijl ze – achtervolgd door woedende bruidsmeisjes – naar haar hotelkamer vlucht, weet ze Ă©Ă©n ding zeker: haar leven zal voorlopig niet meer hetzelfde zijn. Gelukkig werpt haar baas haar een reddingsboei toe. Ze mag in Nottingham (want daar is hij een film aan het opnemen) de biografie van Elliot Owen, een bekende acteur, gaan schrijven. Edie twijfelt geen seconde: dag Londen, hallo Nottingham! Een heerlijke roman over jezelf zoeken en vinden, over ontdekken waar je voor staat en wie je echte vrienden zijn … en natuurlijk over de liefde!

Mening Marjon:
Wat een gezellig boek is dit. Ik moest er even inkomen, wennen aan de wat ‘losse’ schrijfstijl van Mhairi McFarlane, maar toen ik er eenmaal inzat kon ik het niet meer wegleggen. Edie maakt verkeerde keuzes en komt dan ook nog in een situatie terecht waar ze niet om heeft gevraagd. Alleen geven ze haar wel de schuld. Gelukkig heeft ze een aardige niet-oordelende baas die haar tegemoet komt en ze mag ver weg van haar woonplaats en collega’s een biografie schrijven over een acteur. En ze mag het van haar baas absoluut niet aanleggen met deze acteur
 Tja
 Je gaat Edie steeds meer waarderen en ziet haar ook een beetje groeien. Ze leert wie haar vrienden zijn en wie niet en vindt uiteindelijk de liefde. Heerlijk boek voor tijdens de vakantie. Weinig diepgang maar toch net dat beetje dat het een boek maakt dat ik kan aanraden. Lekker vakantieboek!

Ik ontving dit boek van de uitgever, waarvoor mijn hartelijke dank!

****

Marjon.

2 gedachten aan “Zwart op wit”

  1. Haha, heb het 1e hoofdstuk volgens mij 2 keer gelezen… bleef niet zo hangen, maar nu leest het heerlijk weg!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.