Zwijgen is goud **** / ***

zwijgenisgoud

Auteur: Deeanne Gist
Jaar: 2012
Uitgever: Voorhoeve
Pagina’s: 368

Samenvatting:
Texas, 1904. Agent Luke Palmer moet undercover. Vermomd als telefoonmonteur probeert hij een gevaarlijke bende op te rollen, maar hij heeft niet door dat een ander paar ogen hĂ©m in de gaten houdt. Telefoniste Georgie Gail bestudeert vogels in haar vrije tijd. Maar op een dag vangt haar kijker wel een heel vreemde vogel: haar technische collega, gewapend en ver van ook maar enige telefoonlijn. Luke moet zijn geheim wel prijsgeven – maar als Georgie haar mond niet houdt, loopt ze groot gevaar


Mening Clasien (5-4-2012):
Deze historisch roman is zeker de moeite van het lezen waard. Luchtig geschreven met een vleugje humor en liefde.
****

Mening Natasja:
Ik vond het boek  tegenvallen, in het begin heb ik het zelfs willen sluiten, maar toch maar doorgezet. De uitleg en verhalen over de vogeltjes konden mij helemaal niet boeien en duurde voor mij echt veel te lang. Toen Georgie eenmaal wist wie Luke was vond ik het verhaal dan ook pas op gang komen, maar toen hoefde ik nog maar zo’n 100 pagina’s te lezen.  Die laatste hoofdstukken – moet ik eerlijk zeggen – heb ik dan weer wel van genoten, daarom een score van 3* in plaats van 2.
***

Clasien en Natasja.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.